Verkoop oude hardware

Heeft u recentelijk een nieuwe computer gekocht of is uw printer aan vervanging toe? Het kopen van een nieuwe pc is een simpel klusje, maar wat doet u met uw oude hardware? Kies voor een goede oplossing voor uw portemonnee én het milieu door gebruik te maken van de Ron trading 'aan huis' service!

Oude hardware verkopen

Ron trading komt uw oude hardware namelijk bij u thuis ophalen. Wij geven u meteen een eerlijk bedrag voor de apparatuur en we kunnen u garanderen dat uw computer en randapparatuur op een milieubewuste manier worden gerecycled. Daarnaast hoeft u niet zelf in de auto te stappen om de apparatuur weg te brengen of veel werk te stoppen in het maken van een advertentie om uw oude hardware te verkopen. Aangezien Ron trading iedereen de kans wil bieden om hun computer op een milieuvriendelijke manier te recyclen, bieden wij u deze unieke 'aan huis' service. Het is zo eenvoudig als 1,2,3:

1. Contacteer Ron trading

Bel ons of vul het contactformulier in via de website. Laat ons meteen even weten welke oude hardware u wilt verkopen.

2. Wij komen naar u toe of u brengt uw items langs

Op een door u gekozen tijdstip en dag komen wij de oude hardware afhalen, of u brengt uw spullen op afspraak langs bij Ron Trading in Kelpen-Oler (Limburg).

3. Ontvang geld

Wij betalen een eerlijke prijs voor uw producten. U ontvangt meteen cash geld voor uw oude computer en eventuele randapparatuur.

Uw oude hardware is dus geld waard! Het is zonde om oude computers lang op zolder te zetten, waar ze alleen maar stof staan te vangen. Wij halen onder andere de volgende zaken bij u op:

  • Computers
  • Laptops
  • Printers en Scanners
  • Muizen & toetsenborden
  • LCD schermen en TFT schermen
  • Telefoons & aanverwante artikelen
  • Onderdelen van computers en laptops

Wilt u gebruik maken van onze unieke 'aan huis' hardware service? Wilt u uw oude computers, printers, laptops en aanverwante randapparatuur omzetten in cash geld? Bel ons via +31 6 215 146 06 of vul simpelweg het contactformulier in.
 

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder