Oude hardware recyclen

Bent u in het bezit van overjarige IT componenten of nieuwe IT apparatuur waar u graag van af wilt? RonTrading is een expert in het recyclen van computers & randapparatuur, uiteraard op een maatschappelijk verantwoorde manier. Wanneer u uw bedrijf gaat voorzien van nieuwe IT apparatuur, contacteer ons dan. Wij helpen u graag van uw huidige IT producten af, volledig volgens de wet en op milieubewuste wijze.

Data verwijdering van harde schijven

Het is mogelijk dat uw IT apparatuur is voorzien van harddisks met gevoelige bedrijfsinformatie. U wilt natuurlijk niet dat deze op straat komt te liggen op het moment dat u uw oude hardware recycled. Het wissen of formatteren van uw schijven is inmiddels niet meer voldoende om te garanderen dat de informatie niet meer teruggehaald kan worden. Bij RonTrading maken we gebruik van betrouwbare technieken om uw harddisks te vernietigen zodat er absoluut geen informatie meer vanaf gehaald kan worden. We werken conform het NIWO VIHB, dus u kunt er zeker van zijn dat we een betrouwbare partner zijn die legitiem te werk gaat op het gebied van dataverwijdering.

Opkopen van hardware

Behalve datavernietiging kunt u ook uw oude hardware aan ons verkopen. We betalen u een eerlijke en hoge prijs voor uw producten, en zorgen er vervolgens voor dat de apparatuur weer geschikt wordt gemaakt voor een tweede leven. Mocht dit niet meer lukken, dan wordt alles op legitieme wijze gerecycled.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van RonTrading? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 6 215 146 06. We staan u graag te woord. 

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder