Oude computers inleveren

Wilt u een steentje bijdragen aan het milieu en tegelijkertijd geld verdienen? Wanneer uw bedrijf oude computers wilt inleveren en laten recyclen, dan is Ron Trading de juiste partner in dit geheel. Wij voorzien u namelijk van eerlijke computer recycling prijzen. Dat is correct: het kost u niets, het levert u alleen maar geld op. U kunt uw oude computers op afspraak inleveren bij Ron Trading in Kelpen-Oler, maar het is nog veel eenvoudiger om deze door ons te laten ophalen. Afhankelijk van de afstand zijn hier wel kosten aan verbonden, maar wanneer het grote aantallen computers en hardware betreft, dan is dit zeker een goede keuze.

Oude computers inleveren, en méér!

Behalve oude computers inleveren kunt u bij ons ook andere ICT gerelateerde apparatuur kwijt. Hierbij kunt u denken aan muizen en toetsenborden, beeldschermen, telefoonartikelen, printers en tv's. Kortom: wanneer u de ICT apparatuur in uw bedrijf gaat vervangen, dan kunt u uw oude apparaten en oude computers inleveren bij Ron Trading. U ontvangt er dan ook zeker nog een eerlijke prijs voor. Dat is dus dubbel voordeel: u bent zo in één keer van uw oude computers en hardware af én u ontvangt er een goede prijs voor.

Computer recycling prijzen

De computer recycling prijzen die wij hanteren, de prijs die u dus ontvangt, zijn erg eerlijk en hoog.  Deze zijn echter afhankelijk van welke soort apparatuur u inlevert, en de kwaliteit en staat van deze apparatuur. Op basis hiervan zullen wij een goede prijs voor u maken. De computer recycling prijzen kunnen bij ons natuurlijk wel hoog zijn, maar u wilt natuurlijk ook dat uw computers op de juiste manier worden gerecycled. Dat kunnen we u garanderen: wij scheiden al het e-waste en voeren niets af naar het buitenland. Alles wat kan worden hergebruikt, zal worden hergebruikt.

Vertrouwelijke informatie van uw schijven wissen?

Heeft u nog vertrouwelijke informatie op uw harde schijven staan? Geen nood, wij bieden veilige en betrouwbare datavernietiging aan zodat er écht geen informatie terug te halen valt. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen middels het bovenstaande contactformulier.

Tarieven ophalen oude computers & hardware

Aantal kilometers Tarief
< 20 kilometer € 25
< 40 kilometer € 50
< 100 kilometer € 100
< 150 kilometer € 135
< 200 kilometer € 170
< 250 kilometer € 205

 

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder