Oude computer verkopen

Is uw bedrijf toe aan een vernieuwing van de hardware? Gaat u nieuwe computers aanschaffen, en wilt u in één keer verlost zijn van uw oude partij? RonTrading is uw partner, want u kunt uw oude computers verkopen aan ons! Wij geven u een eerlijke prijs voor uw oude hardware, en wij komen de artikelen bij u ophalen. U hoeft ons dus alleen maar even te bellen en u kunt in één keer uw oude computers verkopen aan een betrouwbare partij. Eenvoudiger kan niet!

Oude hardware verkopen aan RonTrading

Behalve oude computers, kunt u bij ons ook terecht wanneer u van andere hardware af wilt. Hierbij valt te denken aan printers, scanners, laptops, schermen, toetsenborden, netwerk apparatuur en méér. Wanneer het met computers te maken heeft, dan kunnen wij het naar alle waarschijnlijkheid van u overnemen. Uiteraard wilt u uw oude computers verkopen voor een eerlijke prijs, en die bieden wij.

Wat gebeurt er met uw oude computers?

U vindt het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat er gebeurt wanneer u uw oude computers verkoopt aan RonTrading. Wij gaan sowieso zorgvuldig én milieuvriendelijk te werk: de computers worden opgeknapt en de hardware waarbij dit niet meer mogelijk is, zal worden gerecycled op milieubewuste wijze. Het is dus niet alleen heel eenvoudig om uw oude computers te verkopen aan RonTrading, maar het is ook nog eens een milieubewuste oplossing.

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van oude computers verkopen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u weten welke prijs u zult ontvangen voor uw oude hardware? Neem dan contact op met RonTrading via +31 6 215 146 06 of contacteer ons middels het contactformulier. 

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder