Ontruimen

Gaat uw bedrijf verhuizen en wilt u het pand mooi opgeruimd achterlaten? Of bent u door een faillissement genoodzaakt uit het pand te vertrekken? Het ontruimen van bedrijfspanden en kantoorpanden is een taak waar u Ron Trading voor kunt inschakelen. Wij zorgen dat de aanwezige producten worden verwerkt, en de nog bruikbare producten worden grondig getest en gaan weer de verkoop in. In veel gevallen wordt er op de gehele inboedel geboden, dus u als eigenaar houdt er nog een fijne vergoeding aan over.

Kantoor ontruimen: snel en milieuvriendelijk

Wilt u een kantoor laten ontruimen? Ron Trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming. Zo wordt er bijvoorbeeld een formulier / contract gemaakt wat bewijst dat alle materialen op een milieubewuste manier worden verwerkt. Tevens kunnen we een kantoor ontruimen inclusief gevoelige informatie. Hier zijn wij voor gecertificeerd, dus wij kunnen u garanderen dat alle vertrouwelijke informatie op de juiste wijze wordt vernietigd. U hoeft dus niet meerdere bedrijven in te huren, want Ron Trading voorziet in praktische álle aspecten van een kantoor ontruiming.

Kantoor opruimen? Ron Trading!

Nadat we klaar zijn met het ontruimen van het kantoor- of bedrijfspand, zorgen wij ervoor dat het pand netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, dus u heeft er geen omkijken meer naar. Wilt u uw bedrijfsruimte of kantoor laten ontruimen? Wilt u uw kantoor laten opruimen en daarnaast vertrouwelijke informatie laten vernietigen? Dit alles kunt u laten doen door Ron Trading. Neem contact en laat u informeren over de mogelijkheden: vul het contactformulier in of bel +31 6 215 146 06

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder