IT recycling voor bedrijven

Zijn uw oude computers aan vervanging toe en wilt u graag af van uw huidige partij hardware? RonTrading is uw partner! Wij zijn gespecialiseerd in IT recycling voor bedrijven zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken. Wij garanderen absolute kwaliteit. Zo kunt u er bijvoorbeeld op vertrouwen dat wij uw IT recyclen op zeer milieubewuste wijze. Wij scheiden onderdelen en materialen zodanig goed dat we een ultiem minimum aan milieubelasting creëren.

Efficiënte en voordelige computer recycling

Het grote voordeel van computer recycling uitbesteden aan RonTrading is het feit dat u geen omkijken meer heeft naar uw oude hardware. Oude computers worden op efficiënte wijze hergebruikt en waar mogelijk weer verkocht. Hier bent u als bedrijf echter niet afhankelijk van, want u verkoopt uw oude computer partij in één keer aan RonTrading voor een zeer scherpe prijs. Dit scheelt u niet alleen veel tijd (en tijd = geld), maar het levert u in de meeste gevallen ook nog een fijne opbrengst op!

Computer recycling Limburg : RonTrading

Voor uw computer recycling in Limburg bent u bij RonTrading aan het juiste adres. Doordat wij veel ervaring hebben in zowel IT recycling als harddisk vernietiging, hoeft u geen apart bedrijf in te schakelen om uw harde schijven op professionele en effectieve wijze te laten wissen / vernietigen. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijfsgeheimen en persoonlijke informatie op straat komt te liggen. Wij ook niet, dus dat maakt ons een goede partner voor uw IT recycling.

PC recycling voor uw bedrijf? Contacteer ons!

Wij staan voor u klaar om uw partij computers en hardware op te halen en te recyclen.

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder