Inkoop & verkoop

Zijn uw computers, laptops en andere ICT apparatuur afgeschreven, maar zijn ze nog in prima staat? Dan kunt u er voor kiezen om de gehele partij in één keer te verkopen. Ron trading is een professionele opkoper van partijen computers en randapparatuur, dus bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de computerbranche weten we precies wat uw spullen waard zijn. Daarnaast bieden we u een eerlijke (hoge) prijs voor uw artikelen.

Voordelen computers opkopen

Het laten opkopen van uw oude computers en hardware kent veel voordelen. Zo bent u uw gehele partij in één keer kwijt. Wij komen alles ophalen, dus u hoeft niets te regelen qua vervoer. Daarnaast bieden wij gegarandeerd een eerlijke (hoge) prijs voor uw producten. De betaling wordt binnen enkele dagen afgehandeld en u ontvangt ook een overzicht van wat er precies is opgehaald. Uw computers laten opkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Wij kopen onder andere de volgende ict gerelateerde apparatuur op:

  • Computers
  • Laptops
  • TFT en LCD schermen
  • TV’s
  • Printers
  • Netwerk producten
  • Telefoon artikelen
  • Bekabeling
  • Muizen en Toetsenborden
  • Onderdelen van laptops en computers

Datavernietiging

Staan er nog vertrouwelijke documenten op uw computers? Of heeft u harde schijven met (financiële) data die vernietigd dienen te worden? Ron trading kan voorzien in de veilige en effectieve vernietiging van data. Wij werken conform NIWO VIHB, dus u kunt erop vertrouwen dat wij legitiem te werk gaan. Het laten opkopen van oude computers is dus geen lastige klus meer waarbij u rekening dient te houden met vertrouwelijke gegevens. Wij nemen u alles uit handen.

Kantoorartikelen opkopen

Behalve computers opkopen houden wij ons ook bezig met het opkopen van kantoorartikelen zoals bureaus,  bureaustoelen, tafels en laden blokken. Wanneer u te maken krijgt met een innovatie binnen uw bedrijf of bijvoorbeeld met een faillissement, dan kunt u Ron trading inschakelen voor het opkopen van uw kantoor artikelen.

Heeft u interesse in onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons op +31 6 215 146 06.

Tarieven

U kunt uw oude computers inleveren (op afspraak), maar wij kunnen ze ook bij u op komen halen. De tarieven voor ophalen vindt u in het onderstaande overzicht:

Aantal kilometers Tarief
< 20 kilometer € 25
< 40 kilometer € 50
< 100 kilometer € 100
< 150 kilometer € 135
< 200 kilometer € 170
< 250 kilometer € 205

 

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder