Hardware inkoop

Heeft u of uw bedrijf nieuwe computers gekocht en wilt u uw oude hardware graag kwijt? Staan er nog oude computers ergens in de opslag die alleen maar stof vangen, maar zou u deze graag verkopen? U kunt deze eenvoudig kwijt aan Ron Trading. Wij houden ons namelijk bezig met hardware inkoop, waarna we de ICT apparatuur op de juiste wijze recyclen. Behalve dat u dus geld ontvangt door uw computers te verkopen, helpt u dus ook het milieu. Hardware inkoop van Ron Trading zorgt dus voor dubbel voordeel. Uiteraard bieden we u een eerlijke en hoge prijs voor uw oude computers, daar kunt u op vertrouwen!

Printplaten recycling

Computers en andere ICT apparatuur bevatten printplaten met waardevolle stoffen zoals goud en platina. Door printplaten recycling kunnen deze stoffen worden gescheiden en worden hergebruikt. Daarom kunt uw oude moederborden en printplaten het beste verkopen: ze zijn geld waard! Het is alleen zaak dat u de juiste partner vindt die de stoffen goed van elkaar kan scheiden. Ron Trading houdt zich bezig met hardware inkoop en heeft de nodige betrouwbare partners om het meer specifieke werk op te pakken, bijvoorbeeld het behandelen van de printplaten. Wij kopen uw hardware op en zorgen voor de demontage. Het specialistische recyclen van de printplaten laten we aan onze partner over. Uw gehele hardware wordt dus gerecycled!

Een eerlijke prijs voor uw ICT apparatuur

Heeft u grote partijen oude computers en andere ICT apparatuur die binnen onze hardware inkoop zaken vallen? Wij komen deze graag bij u ophalen! De tarieven van het ophalen vindt u onderstaand in een overzicht.

Zoekt u een hardware inkoop bedrijf dat een eerlijke prijs geeft voor uw producten, eventuele data kan vernietigen en verder kan zorgen voor een optimale afvoer van de ICT apparatuur? Ron Trading is uw partner.  Neem contact met ons op via het bovenstaande contactformulier.

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder