Harde schijf vernietigen?

Wanneer uw bedrijf de computers gaat vervangen, dan worden ook vaak de harde schijven vervangen door nieuwere en modernere exemplaren. Op de oude exemplaren staat wellicht belangrijke informatie die u niet zo maar naar buiten wilt brengen. De oude harde schijven weggooien is dus geen optie. Maar wat doet u er dan mee? RonTrading is uw partner in het effectief vernietigen van harde schijven.

Wissen van harde schijven is niet genoeg

Er zijn bedrijven die u aanraden om harde schijven te wissen. Dit is echter niet voldoende om te garanderen dat uw informatie niet op straat komt te liggen. Gewiste harde schijven kunnen namelijk in veel gevallen weer (gedeeltelijk) worden hersteld, zelfs wanneer deze meerdere malen zijn overschreven met zogenaamde enen en nullen. Het kost wat moeite, maar het is zeker mogelijk. Daarom opteren wij uw harde schijven te vernietigen. Een harddisk vernietigen dient door een professional te gebeuren, aangezien u de kans op herstel wilt uitsluiten.

Harde schijf vernietigen conform NIWO VIHB

RonTrading werkt conform de strenge regels van NIWO VIHB. U kunt er dus op vertrouwen dat we uw harddisk vernietigen met uiterste zorg. Wij garanderen een optimaal resultaat: een op milieubewuste wijze vernietiging van harde schijven, zodat er ábsoluut geen informatie meer af te halen is. We scheiden het afval netjes zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Uw harddisks door de shredder

RonTrading maakt gebruik van een kwalitatieve shredder die de harde schijven in piepklein stukjes hakt. Deze vorm van harddisk vernietiging maakt de harde schijven helemaal onbruikbaar. De informatie die erop staat is verloren, en dat is de bedoeling. We kunnen overigens ook andere digitale opslagmedia vernietigen middels de shredder. Hierbij kunt u denken aan storage devices zoals cd's en dvd's, alsook usb sticks en audiotapes. Wilt u uw storage devices en harde schijven vernietigen? Schakel dan RonTrading in.

Neem contact met ons op via +31 6 215 146 06 of vul het contactformulier in.

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder