Datavernietiging

Veel bedrijven hebben computers en harde schijven waar vertrouwelijke informatie op staat. Denk bijvoorbeeld aan financiële informatie zoals jaarverslagen en administratie, maar ook persoonlijke informatie van medewerkers en klanten. Daarnaast zijn er bedrijven met eigen “recepten” voor bepaalde werkzaamheden of producten. Deze mogen natuurlijk niet op straat belanden. Wanneer u uw computers laat recyclen, dan is het van belang om alle belangrijke data te vernietigen. Dat kan via Ron Trading.

Betrouwbare datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren. Het is niet voldoende om de informatie te verwijderen van de harde schijf, want dan is deze eenvoudig terug te halen. Zelfs wanneer u kiest voor datavernietiging middels het (drievoudig) overschrijven van de harde schijven met de zogenaamde nullen en enen, is er een mogelijkheid dat de informatie kan worden teruggehaald. Het is geen eenvoudige klus, maar het is wel mogelijk. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

Datavernietiging met de shredder

Ron Trading maakt gebruik van een kwalitatieve shredder die de harde schijven fysiek vernietigt. Er blijft niets over dan kleine stukjes metaal, en daar is absoluut geen informatie meer af te halen. Tevens kunnen we ook andere apparaten middels de shredder vernietigen, bijvoorbeeld USB sticks, CD's, DVD's, tapes en andersoortige storage devices waarop gevoelige informatie kan staan. Wij werken conform het NIWO VIHB, dus u kunt er op vertrouwen dat wij kwalitatief werk leveren en volledig legitiem te werk gaan. Daarnaast worden de resten van de harde schijven gerecycled, dus het is ook nog eens een milieubewuste oplossing.

Wilt u gebruik maken van de datavernietiging service van Ron Trading? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons rechtstreeks op +31 6 215 146 06.

Wij onderscheiden ons door
Inkoop & verkoop

Het laten opkopen van uw oude computers kent veel voordelen.

Lees verder
Recycling

Het recyclen gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Lees verder
Opruiming

Ron trading zorgt voor elk aspect van de ontruiming.

Lees verder
Datavernietiging

Het vernietigen van data dient op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder